نحوه پارک دامنه در دایرکت ادمین

گاهی ممکن است هنگام اضافه کردن یک آدرس جدید به سایت مثلا در زمان متصل نمودن پسوندهای دیگر یک دامنه و … لازم شود یک دامنه را روی هاست خود پارک نماید به این معنی که هنگام وارد شدن به یک دامنه با آدرس دوم سایت باز شود. این مطلب پارک دامنه در دایرکت ادمین را به شما آموزش خواهد داد.

برای پارک دامنه در دایرکت ادمین باید از امکان دومین پوینتر (Domain Pointers) استفاده نمود. بدین منظور پس از وارد شدن به پنل هاست خود که در اینجا منظور همان دایرکت ادمین است از بخش Advanced Features بر روی گزینه ی Domain Pointers کلیک کنید.

پارک دامنه


سپس در بخش Add New Domain Pointer در فیلد مربوطه دامنه ی خود را وارد کرده و بر روی دکمه ی Add کلیک نمایید. البته یک گزینه ی Create as an Alias نیز در این میان وجود دارد که بهتر است تیک آنرا که به طور پیش فرض زده شده است را بردارید زیرا این گزینه به معنای مستقل بودن دامنه ی جدید و تغییر مسیر یا ریداریکت نکردن دامنه به آدرس دامنه ی اصلی است و از آنجا که این مساله برای جلوگیری از سردرگمی کاربران و همچنین جلوگیری از اختلال در کار موتورهای جستجو مفید است. زیرا بهتر است همواره کاربران و موتورهای جستجو شما را تنها با یک آدرس و پسوند بشناسند.

پارک دامنه

پس از انجام این کار دامنه در قسمت پایین همین صفحه لیست خواهد شد ولی در هنگام پارک دامنه در دایرکت ادمین باید به چند نکته توجه داشته باشید:

1- باید هاست شما قابلیت پارک دامنه را داشته باشد و به بیان دیگر باید پشتیبان هاست شما این امکان را در هاست شما تعبیه نموده باشد.

2- پیش از انجام این کار می بایست دی ان اس های دامنه ی خود را بر روی هاستی که قصد پارک آن دامنه را بر روی آن دارید تنظیم نموده باشید و یا اگر به تازگی و بعد از پارک کردن دامنه در دایرکت ادمین ممکن است لازم باشد مدتی صبر کنید تا دی ان اس ها تنظیم شده و سایت شما از طریق آن قابل دسترس باشد.

  • 1 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

معایب پارک دامنه و تأثیر آن در SEO

اشتباه رایجی که وجود دارد استفاده از دامنه های پارک شده است و علت آن که نباید دامنه دیگری روی...

مشاهده پسوردهای ذخیره شده در مرورگر کروم

احتمالا شما هم با این مشکل مواجه شده اید که به دلیل داشتن حساب های کاربری متفاوت بر روی سایت های...

حل مشکل فعال نشدن lfd روی سرور لینوکس

در این مطلب می خواهیم توضیح دهیم در صورتیکه در هر مرحله ای از مدیریت سرور و یا هنگام فعال کردن...

آموزش نحوه کار با ادیتور vim

Vim یک نرم افزار فوق العاده قدرتمند ویرایشگر متن است. این ادیتور هم دارای محیط گارفیکی است و هم...

مسدود کردن حساب کاربری یوزر توسط نماینده(Reseller) در دایرکت ادمین

از پنل اصلی گزینه List Users را انتخاب کنید . یوزر هایی را که می خواهید مسدود/باز کنید،از قسمت...