ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ


ایمیل مارکتینگ را دست کم نگیرید. هر کسب و کاری برای رونق بیشتر نیاز دارد که از ایمیل مارکتینگ استفاده کند. یکی از اجزای اصلی و جداناپذیر بازاریابی اینترنتی همین ایمیل مارکتینگ است.  بیشتر فروش سایت ها زمانی انجام می شود که به اعضای سایتشان ایمیل ارسال می کنند.
 
ایمیل مارکتینگ چیست؟

ایمیل مارکتینگ آن چیزی نیست که شما در ذهن تان دارید. شما اغلب تجربه ی ایمیل های تبلیغاتی مزاحم را در اینباکس خود داشته اید که البته در دو سال اخیر این ایمیل ها کم شده اند. ایمیل مارکتینگ به شیوه ی سنتی همان بود اما امروزه ایمیل مارکتینگ به صورت هدفمند انجام می شود. و شما کاربرانی که به مطالب شما علاقه مند هستند را پیدا می کنید و به آن ها ایمیل می فرستید نه این که بروید بانک لیست ایمیلی ۲۰ هزارتایی بخرید و به همه ی آن ها ایمیل ارسال کنید. چه بسا در بین این افراد کسانی باشند که اصلا به ایمیل های ارسالی شما علاقه ای نداشته باشند و از برند و نام سایت شما متنفر شوند. در ضمن امروزه این گونه ایمیل ارسال کردن باعث زیرسوال بردن اعتبار سایت شما می شود. ایمیل مارکتینگ اصولی این طور است که شما یک فرم اشتراک ایمیلی در صفحه ای از سایت تان قرار می دهید تا کسانی که علاقه مند هستند ایمیل شما برای شان ارسال شود خودشان درخواست بدهند. تنها کاری که شما می توانید بکنید این است که سایت پرباری داشته باشید تا کاربران برای شما ارزش قائل شوند و ایمیل خود را وارد کنند. همچنین می توانید برای ثبت نام در اشتراک ایمیلی یک جایزه ی کوچک در نظر بگیرید. مثلاً در خیلی از سایت ها این طور است که یک کتاب یا فیلم یا آموزشی را به صورت رایگان در سایت قرار می دهند ولی لازمه ی آن ورود ایمیل شخص است.

نکته: شما می توانید در فرم اشتراک ایمیلی از کاربران شماره موبایل هم درخواست کنید. این بسیار به نفع شماست چرا که شما از طریق آن می توانید بازاریابی اس ام اسی و بازاریابی با شبکه های اجتماعی تلگرام، وایبر و… داشته باشید. در حقیقت شما با یک تیر دو نشان زده اید. اما باید سایت تان پربار و قابل اعتماد باشد تا کاربران به وارد کردن شماره رغبت داشته باشند.

مزایای استفاده از ایمیل مارکتینگ

۱- ایجاد ارتباط دوستانه با کاربران
۲- رساندن پیام بازاریابی در کوتاهترین زمان ممکن به چندین هزار نفر
۳- کم هزینه بودن ایمیل مارکتینگ نسبت به روشهای دیگر بازاریابی

برای شروع کار باید خودتان یک لیست ایمیل درست کنید

طراحی و ساخت لندینگ پیج (landing page) یا صفحه فرود

همان طور که در توضیحات بالا بیان شد شما باید فرم اشتراک ایمیلی را در صفحه ای قرار دهید. به این صفحه که کاربران اولین بار از طریق آن وارد سایت شما می شوند صفحه ی فرود می گویند. اولین قدم در ایمیل مارکتینگ طراحی یک لندینگ پیج می باشد.

حالا یک صفحه فرودی هم در سایت ایجاد کردیم و کاربران به محض اینکه وارد سایت ما بشوند این صفحه فرود را مشاهده می کنند. حالا صفحه فرود ما باید به اندازی ای جذاب باشد تا بتواند نظرات بازدیدکنندگان را به خودش جلب کند و کاری کند که افراد ترغیب شوند و ایمیل خودشان را ثبت کنند.
پس از اینکه ایمیل افراد هدف را جمع آوری کردیم باید پیشنهادات خودمان را برای کاربران ارسال کنیم. این بخش از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. اگر در ارسال پیشنهادات هوشمندانه عمل کنید می توانید بخش عظیمی از مشتریان را وارد کسب و کارتان کنید. در پاراگراف بعدی درباره اینکه چه پیشنهاداتی باید ارسال کنیم بیشتر صحبت میکنم.

چند ایمیل در هفته ارسال کنیم؟

ترجیحا هفته ای ۱ الی ۲ بار ایمیل ارسال کنید. اگر تعداد ایمیلهای ارسالی شما بیش از اندازه باشد باعث می شود که ارزش ایمیلهای شما نزد کاربران کاهش پیدا کند و در نتیجه ایمیلهای شما در نقش مزاحم ظاهر می شوند و باعث می شود نه تنها محبوبیت شما افزایش پیدا نکند بلکه افرادی به کسب و کارتان بدبین شوند.

چه مطالبی در ایمیل بفرستیم؟

اطلاع رسانی برای محتوای تولید شده در وب
معرفی محصولات و خدمات
اطلاع رسانی برای تخفیفات محصولات و خدمات

توجه : ایمیل شما نباید مستقیماً تبلیغ کننده ی محصول باشد یا متنی در مورد محصولات برای آن ها بفرستید بلکه باید مطالبی برای آن ها ارسال کنید که برای آن ها مفید باشد. چرا که فلسفه ی تولید محتوا بازاریابی به روش غیر مستقیم است. اگر مطالب شما برای کاربران شبیه تبلیغات جلوه کند دیگر تمایلی به خواندن آن ها ندارند.

ایمیل های با ارزش ارسال کنید

اگر می خواهید در به کارگیری ایمیل مارکتینگ موفق باشید ایمیل های با ارزش ارسال کنید. یعنی باید ایمیلهایی ارسال کنید که به هیچ عنوان قصد فروش ندارند و فقط برای لذت بردن اعضای سایت بفرستید. در متن خودتان می توانید خلاقیت به خرج دهید. علاوه بر شبکه های اجتماعی ایمیل تنهایی جایی می باشد که می توانید کمی با اعضای سایتتان خودمانی تر باشید و با آنها ارتباط دوستانه تری را برقرار کنید.به طور مثال می توانید در ایمیلهای خود بخشی داشته باشید به نام دانستنی ها ! این بازاریابی مدرن است که آرام آرام در ذهن مخاطب رخنه می کنید و اعتماد آن ها را جلب می کنید.

درون ایمیل چه لینک هایی قرار دهیم؟

اگر شما مطلبی برای کاربر ارسال می کنید حتماً در زیر آن لینک مطالب مشابه مطلب اصلی را هم بگنجانید.  توجه داشته باشید که در اکثر مواقع اولین لینکی که درون ایمیلتان قرار میدهید بیشترین کلیک را به خودش اختصاص می دهد. یعنی کاربران بیشتر بر روی لینک اولی کلیک می کنند. برای همین باید مهم ترین لینکی را که می خواهید اعضای ایمیلی شما مشاهده کنند را در بالاترین جایگاه ایمیل قرار دهید. می توانید یک لینک را چند جای ایمیل تکرار کنید و هر بار متن لینک را متفاوت بنویسید.

حرف آخر!

هر سایتی که از ایمیل مارکتینگ استفاده نمی کند فرصت بزرگی را از دست می دهد. فرض می کنیم شما صاحب یک سایت هستید که بدون ایمیل مارکتینگ ماهیانه ۱۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان درآمد دارد. خیلی راحت به شما میگویم که اگر در چنین سایتی از ایمیل مارکتینگ به صورت حرفه ای استفاده شود می تواند فروش چند برابر شود. هرگز قدرت ایمیل مارکتینگ را دست کم نگیرید.


  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

افزایش امنیت وردپرس (1)

ما به تجربه می دانیم که هک شدن سایتمان اصلا سرگرم کننده نیست. به همین دلیل باید امنیت را بسیار...

افزایش امنیت وردپرس (2)

در مقاله پیشین نکاتی در مورد افزایش امنیت در وردپرس بیان کردیم و اکنون قصد داریم به ادامه ی این...

تفاوت بین CName و A Record

همانطور که می دانید وب سایت ها برای اینکه بتوانند در اینترنت سرویس دهی کنند از آدرس های IP...

مدیریت قالب ها در پنل ریسلری دایرکت ادمین

از پنل اصلی گزینه  Skin Managerرا انتخاب کنید . هر اکانت دو پوسته دارد.پوسته default : این پوسته...

عوامل بالا رفتن لود سرور (بخش دوم)

بهینه نبودن کدهای شما برخی از کاربران بدون اینکه اطلاع داشته باشند از قالبهای غیر استاندارد و...