Backorder domain چیست؟

شاید گاهی زمان کار با برخی از سایت های ثبت دامنه ی خارجی با عبارت بک اردر دامنه (Backorder domain) مواجه شده باشید. و معمولا برای پسوندهایی مانند .com و .net و … مبلغ 49.95 دلار پیشنهاد شده است و با پرداخت این مبلغ نسبت به سفارش بک اردر آن دامنه اقدام کنید. اما به راستی بک اورد دامین به چه معناست و آیا ما با پرداخت مبلغ مذکور خواهیم توانست دامنه را برای خود ثبت کنیم؟
پاسخ این سوال کاملا منفی است زیرا مفهوم Backorder به معنای در دسترس نبودن یک کالا یا خدمت در زمان کنونی و امکان سفارش آن به منظور دریافت آن خدمت به محض در دسترس قرار گرفتن مجدد است. بنابراین Backorder domain به معنای آن است که این دامنه قبلا توسط شخص دیگری ثبت شده است و در حال حاضر امکان رزور آن برای شما وجود ندارد ولی شما با سفارش آن دامنه به صورت Backorder domain به سایت های ارائه دهنده ی این سرویس می توانید به محض آزاد شدن دامنه آنرا ثبت کنید.

در واقع سایت های ارائه دهنده ی سرویس بک اردر دامنه دارای روبات هایی هستند که در فواصل زمانی مناسب اقدام به برسی آزاد بودن یا نبودن دامنه می کنند تا به محض آزاد شدن دامنه بتوانند آنرا به طور خودکار ثبت نمایند. اما این به معنای آن نیست که اگر شما این سرویس را خریداری کردید به طور قطعی به زودی صاحب و مالک آن دامنه خواهید شد زیرا برای اینکه روبات بتوانند یک دامنه را ثبت کنند می بایست صاحب قبلی دامنه به یکی از دلایلی همچون فراموش کردن زمان تمدید یا نیاز نداشتن به آن دامنه، آنرا تمدید ننماید این در حالی است که دامنه ای که آنقدر برای شما ارزش دارد که حاضرید برای آن بیش از 5 برابر قیمت ثبت یک دامنه در حالت معمول هزینه پرداخت کنید معمولا احتمال بسیار ضعیفی برای آزاد شدن آن به یکی از دلایل ذکر شده وجود دارد.

بنابراین می توان گفت بک اردر دامنه یک ریسک با احتمال بسیار ضعیف است و شاید در بیش از 95 درصد موارد شما هیچ گاه نخواهید توانست از بک اوردر کردن دامنه سودی ببرید. پس قبل از سفارش بک اردر یک دامنه حتما به نکاتی که در این مطلب اشاره شد توجه داشته باشید.

  • 1 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

انواع SSL

SSL امروزه به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد، مخصوصا” در مواردی مانند انتقال پول و...

ساخت ایمیل در سی پنل

با ساخت ایمیل در سی پنل شما می توانید یک ایمیل اختصاصی داشته باشید و از آن ایمیل ارسال و دریافت...

تغییر آدرس اصلی هاست در دایرکت ادمین

جهت تغییر دامنه فعلی هاست خود، میتوانید طبق آموزش زیر عمل کنید. ابتدا وارد دایرکت ادمین شوید...

نکاتی در مورد دامنه آی آر

  1-    دامنه های آی آر را می‌توانید در دو بازه 1 و 5 ساله ثبت یا تمدید کنید. 2-    دامنه را...

اجزای اصلی دامنه

دامین از چند جزء اصلی تشکیل شده که در زیر به مرور آنها می پردازیم: بخش اول پروتکل(protocol) :...