حذف کلی ایمیل ها در Roundcube

گاهی به دلیل دریافت اسپم یا گذشت زمان تعداد ایمیل ها آنقدر زیاد می شود که حذف تک تک آنها کاری طاقت فرسا و بسیار زمان گیر است. البته در بسیاری از سیستم ها امکان حذف یا خالی کردن یک باره ی ایمیل ها (مانند سرویس های همچون یاهو و گوگل) تحت عنوانی مانند empty وجود دارد. اما در پنل های هاست مانند پنل هاست سی پنل یا دایرکت ادمین که از سیستم هایی مانند راند کیوب (Roundcube) یا اسکویر میل (Squirrelmail) استفاده می کنند ممکن است این گزینه به صورت مستقیم در دید نباشد که ما در این آموزش قصد داریم حذف کلی ایمیل ها در Roundcube را آموزش دهیم.

حذف ایمیل

دلیل انتخاب راندکیوب برای این آموزش آن بوده است که این سیستم مدیریت ایمیل بر روی اکثر هاست های لینوکس نصب است. برای حذف کلی ایمیل ها در Roundcube پس از وارد شدن به پنل ایمیل خود از طریق راندکیوب (Roundcube) از گوشه ی بالا سمت راست بر روی گزینه ی Setting کلیک کنید.
حال می توانید در قسمت پایین به ترتیب ابتدا از بخش setting گزینه ی folders را کلیک کرده و سپس از بخش کناری آن یعنی folders بر روی بخشی از صندوق پستی خود که می خواهید ایمیلهای آن را به صورت کامل خالی کنید کلیک کرده تا انتخاب شود (کمی پر رنگ تر خواهد شد) و پس از آن در قسمت پایین بخش folders با کلیک کردن بر روی گزینه ی folder actions که به شکل یک چرخ دنده قابل مشاهده است گزینه ی مربوط به empty  را ملاحظه فرمایید. با کلیک کردن بر روی این گزینه یعنی empty تمام ایمیل های موجود در فولدری که انتخاب کرده اید به یک باره حذف خواهد گردید.

حذف ایمیل

توجه داشته باشید که اگر شما ایمیل ها را به مرور زمان به صورت تک تک حذف کرده باشید ایمیل ها به فولدر trash رفته اند و برای حذف کلی ایمیل ها از trash می توانید در مثال فوق به جای انتخاب inbox فولدر مورد نظار را انتخاب کنید. همچنین گزینه ی delete که در این جا آورده شده است برای حذف کلی خود پوشه یا فولدر است و اگر فولدری که انتخاب کرده اید جز فولدرهای پیش فرض راندکیوب باشد این گزینه فعال نخواهد بود.
  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

Telnet چیست؟

Telnetیک پروتکل شبکه که در اینترنت و شبکه های محلی برای ارائه یک ارتباط دوطرفه متنی با استفاده...

اضافه کردن دامنه جدید در plesk

اگر بخواهید دامنه ای را برای راه اندازی سایت جدید به هاست خود اضافه کنید  (addOn domain)باید...

چگونگی فعال کردن SSL در فایرفاکس

SSL)Secure Sockets Layer)اجازه اتصال امن به وب‌سایت ها را امکان‌پذیر میسازد، وب‌سایت‌هایی که از...

ثبت دامنه عمومی

دامنه بر اساس پسوند به دو دسته اصلی تقسیم می گردد:۱-دامنه های عمومی:اين پسوند ها براي ثبت و...

افزایش امنیت وردپرس (1)

ما به تجربه می دانیم که هک شدن سایتمان اصلا سرگرم کننده نیست. به همین دلیل باید امنیت را بسیار...