رکورد SPF چیست؟

SPF Record مخفف عبارت Sender Policy Framework به معنای چهارچوب سیاست های ارسال کننده (ایمیل های) دامنه شما می باشد. SPF Record نوع خاصی از رکورد خدمات نام دامنه یا DNS می باشد که بررسی می نماید که کدام میل سرورها اجازه ارسال ایمیل تحت دامنه شما را دارند.

هدف یک SPF Record جلوگیری از ارسال ایمیل با نام دامنه شما توسط ارسال کننده های spam می باشد. گیرندگان نیز می تواند به این رکورد SPF رجوع کنند تا متوجه شوند که ایمیل دریافتی آن ها از دامنه شما ارسال شده است و یا توسط ارسال کننده های اسپم مورد سوء استفاده قرار گرفته است. برای مثال، فرض نمایید که شما دامنه example.com دارید که توسط هاست سی پنل یا انواع دیگری از کنترل پنل های هاست میزبانی می شوند. شما می توانید با استفاده از ابزار DNS کنترل پنل هاست خود یک SPF Record برای دامنه خود ایجاد نمایید. در نتیجه افرادی که ایمیلی به نام دامنه شما مانند user@expamle.com دریافت نموده اند می توانند بررسی نمایند که SPF رکورد دامنه شما چیست و در نتیجه ایمیل دریافتی آن ها از میل سرور دامنه خود شما ارسال شده است و یا خیر…

اگر شما برای دامنه خود SPF Record تهیه نکرده باشید ممکن است برخی میل سرورها به این دلیل که نمی توانند از ارسال کننده ایمیل اطمینان پیدا نمایند، ایمیل های شما را قبول نکنند و Reject نمایند. و همچنین به طور مثال اگر برای دامنه خود که میل سرور ارسال کننده آن گوگل می باشد یک رکورد SPF ایجاد کرده اید، بدان معنا است که سرورهای گوگل را نیز در لیست رکوردهای SPF خود قرار داده اید.
همچنین در نهایت نیز در صورتی که تا به حال رکورد SPF برای دامنه خود ایجاد نکرده اید و هم اکنون در نظر دارید به منظور افزایش سطح امنیت ایمیل های ارسالی اکانت خود این امکان را فعال نمایید، (به جز راه استفاده از بخش مدیریت رکوردهای دامنه در کنترل پنل مدیریت خود دامنه) می توانید به کنترل پنل مدیریت هاستی که سایت خود را در آن محیط مدیریت می نمایید رجوع نمایید و با استفاده از امکانات ابزار DNS یک رکورد SPF برای سایت خود ایجاد نمایید.
در مقالات بعدی به نحوه ی ایجادSPF Record خواهیم پرداخت.

  • 0 کاربر این را مفید یافتند
آیا این پاسخ به شما کمک کرد؟

مقالات مربوطه

IMAP چیست؟

پروتکل IMAP یکی از پروتکل های نسبتا جدید مورد استفاده در محیط وب (اینترنت ) است . از این پروتکل...

نحوه نصب IONCUBE بر روی کنترل پنل دایرکت ادمین

برای نصب نرم افزار ioncubeبر روی سرورهای لینوکس در کنترل پنل دایرکت ادمین در ابتدا وارد ssh...

روش ایجاد Park Domain در سی پنل

برای ایجاد Park Domain باید دقت کنید حتما قبل از انجام این کار DNS های هاست خود را روی دامنه قرار...

دیداس چیست؟

حمله DDOS یا DOS مخفف (denial of service attack) به زبان ساده یعنی سرازیر کردن تقاضاهای زیاد به...

تغییر نام دامنه در wordpress توسط phpMyAdmin

1.ورود به کنترل پنل کاربر۲.انتخاب گزینه phpmyadmin3. وارد نمودن نام کاربری و رمز وروددیتابیس*در...